Jachthaven Ruimzicht

Sloepverhuur - Bootverhuur

Met onze sloepen en motorboten kunt u uren zwerven over de Loosdrechtse Plassen, de Vecht of een tocht naar Utrecht maken.

De namen van de boten zijn ontleend aan plaats- of buurtnamen uit de omgeving. Voor de bootnaam staat 'ms' dit staat voor 'Motor Schip'

De reserveringstool kunt u gebruiken om uw keuze te maken van: boot, datum en vaartijd. Automatisch geeft het systeem de beschikbaarheid van de boot aan.

De sloepen verhuren wij per dagdeel: ochtend, middag, avond. ( of in combinatie). De andere boten verhuren we op uurbasis.

De sloepen

MS Oudenrijn MS Oudenrijn en MS Nyenrode. Deze twee Interboat 22 sloepen van 6.50m zijn voorzien van een 27 pk motor, en geschikt voor 8 tot 10 personen. De boegschroef en zwemtrap maken de boot mooi compleet.

MS Oudenrijn
MS Oudenrijn en MS Nyenrode


De MS Haarzuilens is eveneens een Interboat; deze is ruim 6 meter lang. Met deze rode boot vaart in stijl over de wateren van Loosdrecht. Deze boot is ook voorzien van een zwemtrap. Met 8 personen kunt u genieten.

MS Haarzuilens
Interboat 21 MS Haarzuilens (rood)


Interboat 19 MS Westbroek De Ms Westbroek is nieuw in onze vloot, voorzien van een geheel nieuwe motor (Vetus M329). Met maximaal 8 personen kunt u prima rondvaren.

MS Westbroek
Interboat 19 MS Westbroek


Met de Interboat 16 ms Maarssen vaart u knus met 4 relaties. Met z’n tweeën kan het heel romantisch worden!?

MS Maarssen
Interboat 16 MS Maarssen

Andere boten

De ms De Meern en ms Tienhoven zijn aluminium consoleboten type Zilverster 55. Met 5 of 6 personen kunt hiermee prima varen op Loosdrecht. Ook een tocht naar Utrecht is aan te bevelen.

MS De Meern MS Tienhoven
MS De Meern en MS Tienhoven


ms Loosdrecht en ms Breukelen zijn multifunctionele boten, zowel rondvaren als gebruik als visboot is mogelijk.

MS Breukelen
MS Breukelen

Bij de bootverhuur krijgt u een kaart mee, een paar tochten zijn erop aangegeven.

Zwemvesten zijn beschikbaar.

Voor de vissers zijn dag-visvergunningen beschikbaar.

Graag denken we mee voor uw bijzondere activiteiten.